AL-SHEIKH TANDOOR & GRILL

AL-SHEIKH TANDOOR & GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al-Sheikh Tandoor & Grill. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 2:21 delicious!!
11 aug 2022 om 21:29 Verrassend goed! Heb andere indiase restaurants geprobeerd maar dit is zeker de beste. De naan is lekker zacht en groot en de vegetarische gerechten zijn smaakvol. De bezorging was snel. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!
9 aug 2022 om 20:53 Weer erg lekker gegeten!
9 aug 2022 om 20:13 Heerlijk gegeten! Alles proefde vers
2 aug 2022 om 21:00 Lekker eten, ruim op tijd bezorgd en vriendelijke bezorgster
2 aug 2022 om 20:46 Vegetarian options are really tasty and the portions are generous. I scheduled the delivery 1h earlier and arrived perfectly on time
31 jul 2022 om 2:11 Excelent food! The best Desi (Indian / Pakistani food I have ever had! Recommend this restaurant!
24 jul 2022 om 23:06 Heel lekker eten. Bezorgtijd was zelfs sneller dan er stond (Ik had z.s.m geselecteerd, maar de ETA was 1 uur.) Ze waren mijn drinken vergeten, ik vond het geen probleem dus ik liet het zitten. Ze belden zelf en kwamen het brengen! Veel respect!
24 jul 2022 om 12:31 Had gevraagd om op een bepaalde tijd te bezorgen en dit was tot op de minuut gebeurd, Eten was meer dan top en zou dan ook zeker opnieuw bestellen!
22 jul 2022 om 21:09 Service goed, smaak goed, temperatuur goed, maar de butter chicken had weinig kip en de kip was vrij taai. Naan was ook taai. Kan beter dus, maar ik wil het best nog een keer proberen.
21 jul 2022 om 21:34 Tasteless.
20 jul 2022 om 20:41 Heerlijk eten, vlot bezorgd.